Aanmelding en verwijzing

Aanmelding en verwijzing

Wegens drukte in mijn praktijk ben ik vaak genoodzaakt om een aanmeldstop te hanteren. Dit betekent dat ik gedurende een periode helaas geen nieuwe cliënten kan aannemen.

Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 12:30 en 13:00 uur.

U dient eerst (tenzij u onverzekerde zorg wilt ontvangen) zelf te zorgen voor een recente verwijzing van uw huisarts of een andere BIG-geregistreerde hulpverlener (bijvoorbeeld als u vanuit een behandeling elders komt). PsychoSoest levert enkel Specialistische GGZ, dus geen basis-generalistische GGZ. Dit heeft te maken met mijn specialismen. De term ‘Specialistische GGZ’ oftewel ‘Gespecialiseerde GGZ’ dient ook altijd op de verwijsbrief van de huisarts te staan, anders kan ik u sowieso niet in zorg nemen.

De genoemde verwijsbrief neemt u mee bij het eerste gesprek, samen met een geldig ID en uw polispas. Ik ben verplicht uw identiteit te verifiëren met behulp van een geldig document (paspoort, rijbewijs of ID-kaart). Zonder verwijsbrief en kopie van geldig ID is er geen recht op vergoeding door uw verzekering.

Overweegt u aanmelding, stuur dan een e-mail met uw telefoonnummer naar info@psychosoest.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail contact met u op.